Elza Lotte

LOT Theater & Trainingen

Sterk van jezelf
Haal jouw krachten en kwaliteiten naar boven.

Wat is het? 
We zitten allemaal wel eens met onze handen in het haar. Lukt het maar geen nieuwe baan te vinden? Weet je niet welke studie je moet kiezen? Functioneer je niet zoals je graag zou willen? Vaak lijkt de oplossing onmogelijk, maar...

Vaak verwacht je van jezelf dat je moet voldoen aan bepaalde kwaliteiten en jouw eigen kwaliteiten schuif je daarmee aan de kant. En dat komt, omdat je niet bewust bent van de kwaliteiten die je eigenlijk al hebt! Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt om hiermee om te gaan. Aan de hand van de LIFO-methode gaan we samen op zoek naar jouw kwaliteiten en wat je daar allemaal mee kunt. Hiermee wil ik samen met jou bereiken dat jij in je kracht komt te staan.


Voor wie
Deze training is bedoelt voor jongeren en volwassenen die graag inzicht willen krijgen in hun eigen kwaliteiten en deze willen bestendigen, uitbreiden of verbeteren. 

Jouw resultaat
- Na deze training ben jij zelfverzekerder.
- Je hebt jij voldoende kennis en inzicht van jouw eigen kwaliteiten.
- Je kan jouw kwaliteiten inzetten en uitbreiden.
- Je krijg een overzicht van jouw kwaliteiten en gedragingen in gunstige en ongunstige omstandigheden.
- Je hebt inzicht gekregen in welke kwaliteiten en vaardigheden jij nodig hebt om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Aanpak en programma
Voorafgaande de individuele training spreken we elkaar telefonisch om door te spreken waar jij tegenaan loopt. We formuleren jouw persoonlijke doel en gaan daarmee aan de slag. Ook geef ik jou een invullijst mee, die ongeveer een kwartier van je tijd kost, ter voorbereiding op de training.

Tijdens de training gaan wij in gesprek over jouw kwaliteiten. Waar denk jij zelf dat je kwaliteiten liggen en waar zou je in willen groeien? Welke kwaliteiten denk jij nodig te hebben om jouw doel te bereiken? Samen gaan wij op zoek naar een antwoord of een proces naar aanleiding van jouw persoonlijke doel.
In verband met de huidige maatregelen, is het mogelijk om deze cursus online te volgen of tijdens een wandeling, waarbij we de anderhalve meter kunnen waarborgen. 

Na de training spreken wij elkaar nogmaals (telefonisch) om te bespreken in hoeverre de training aan heeft gesloten bij jouw persoonlijke doel. Ik haal er als trainer pas voldoening uit als jouw doel bereikt is!

Duur en investering
De duur van de gehele training is ongeveer één dag. De investering in jezelf is €349,- excl. BTW plus eventuele reiskosten en inclusief materiaal, voor- en nagesprek.

Waarom is deze training succesvol?
Persoonlijk 
Een klik tussen ons is een vereiste om de training te laten slagen. Openheid is het belangrijkste tijdens dit gesprek, daar is vertrouwen voor nodig. 
Mijn voorkeur heeft om die reden ook om elkaar fysiek (buiten) te ontmoeten.

Maatwerk
Van te voren bespreken wij jouw persoonlijke doel en spelen we daar op in tijdens de individuele sessie. Graag word ik daarna de hoogte gehouden of de training effect heeft gehad. 

LIFO-methode
Een fijne, betrouwbare methode om persoonlijke kwaliteiten te ontdekken in gunstige en ongunstige omstandigheden. LIFO is een beschermd product. Sinds februari 2020 mag ik mijzelf licentiehouder noemen.

Contact
Dit is een persoonlijke training, waarbij een klik erg belangrijk is. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en om te kijken of wij een match zijn via: lottrainingen@elzalotte.nl

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn