LOT Trainingen


Sinds 2017 werk ik met veel passie als trainingsacteur: het ondersteunen van trainingen als tegenspeler. Communicatie tussen mensen is iets wat ik ontzettend interessant vind en daarom heb ik in 2020 mijn LIFO Licentie gehaald. Inmiddels werk ik ook als communicatietrainer op het gebied van LIFO, DISC en Agressie. Tijdens mijn trainingen, zowel als trainer als trainingsacteur, staan veiligheid, vertrouwen én plezier centraal. 
Sinds 2022 ben ik ook opleider van trainingsacteurs voor de Trainingsacteur Academie, waar ik met veel passie het vak overdraag aan nieuwe trainingsacteurs.


Ook spelenderwijs iets leren? Je kan mij altijd vragen om een training te ondersteunen of te organiseren als trainer en trainingsacteur.

Meer details over mijn werk als trainingsacteur vind je hier.


Weerbaarheid en agressieregulatie


'Rustig maar, meneertje'

Steeds meer mensen krijgen te maken met agressief gedrag. In het verkeer, op de werkvloer of in de supermarkt. Agressie neemt toe en de agressietolerantie stijgt mee.
Tijdens een agressietraining leer je verschillende soorten van agressie herkennen, welke grenzen er zijn en je deze kan aangeven en optioneel hoe je om kan gaan met fysieke agressie. Hoe weerbaar ben jij?


Meer weten over deze trainingen? Als agressietrainer werk ik o.a. voor Ocaro, Actleren en Stopagressie.nl.

Foto's op deze webpagina door Studio Taupe en Madebymephotografy